Du er her

Om denne blog

Om denne blog

……………………….MB_favicon………………………..

På denne blog kan du læse om mit businessliv og rejseliv

Jeg har blogget siden 2010.

Den første blog var en warm up. Den førte mig til to gode job, en tur i Aftenshowet og en masse nye bekendtskaber.

Den næste blog er businessbloggen mxmedia.dk. Den leverede 4.000 b2b leads til annoncesalget hos metroxpress i 2016, vi kom fra 0.

Den sidste blog er den, du læser nu. Den blev oprettet sidste sommer, og har indtil videre givet mig 5 jobsamtaler og en del opmærksomhed, men det er ikke derfor, at jeg blogger.

Jeg blogger fordi, at jeg ikke kan lade være. Fordi jeg tror på, at verden bliver et bedre sted, hvis vi deler vores ideer og viden.

Bloggen giver den bonus, at den hjælper med at holde mig skarp på mit fag indenfor digital markedsføring. Selvstudie er indtil videre, det bedste kursus jeg har taget i det.

Bloggen er min hobby.

Den forener en glæde ved at dele viden, mit fag, mine interesser for ord og billeder. Billederne skyder jeg med et spejlreflekskamera Nikon D5200 eller downloader hos pixabay.com.

Jeg var engang lidt af en foto-nørd, med eget mørkekammer osv. Men det var dengang, at jeg boede i mine forældres kælder, og der var plads og tid nok. Det var også dengang, at fotografiet ikke var digitalt. Jeg vandt en kommunal foto konkurrence, og så kom mine billeder på telefonbogen. Det kunne det næsten ikke blive større. Jeg tror, at jeg var 16 år. Jeg vandt nogle penge, dem brugte jeg på en skitur med vennerne.

For nemhedens skyld er bloggen delt i to kategorier:

Business

Det handler om forretningslivet som businesskvinde og marketer. Mit fag er salg og marketing. Mit speciale er customer experience, content marketing og så elsker jeg at fortælle historierne. Det er her branding rykker sig op, som en af favoritdisciplinerne. De tre kategorier jeg har kastet mig over, bliver ofte misforstået. Hvem kan lide det?

Det handler mest om, at det er tre discipliner, der er mere kompleks, end hvad man måske tror, eller fordi perspektivet er sat forkert. Jeg har sat mig for at lære alle tre: Customer Experience, Content Marketing og Branding rigtig godt at kende.

I 10 år har jeg været ene kvinde på de ledelsesgange jeg har tilhørt. Vores verden har brug for flere kvindelige ledere, hvis denne blog motiverer flere til at tage udfordringen op, så er jeg glad.

De bøger og TED talks jeg ser og anbefaler, har alle noget med mit fag at gøre.

Rejser

Rejser er livskvalitet for mig.

I 10 år arbejdede jeg i rejsebranchen. Jeg flyttede til Tyskland, da jeg var 17 år. Arbejdede i London da jeg var 20 år. Boede i Spanien til jeg blev 23 år og var rundrejseleder hver vinter i Costa Rica fire år.

Så fik jeg børn.

Nu rejser jeg mest på familieferie og på weekendtur med min mand eller min veninde. Det kan du læse lidt om her.

Fortæl mig hvad du oplever

Du må meget gerne skrive en kommentar under indlæggene, hvis du får lyst.

Design

Bloggens grafiske identitet er lavet af Louise Sylvester