Du er her
Video? – om fremtidens uddannelse i design og teknologi Customer Experience Marketing 

Video? – om fremtidens uddannelse i design og teknologi

Vi var 4 erhvervsprofiler, der var samlet i et advisory board hos Københavns Erhvervs Akademi. Vi skulle fremlægge vores syn på video og fremtiden for 15 lærere og ledere. Skolen overvejer lige nu, hvilken rolle video skal spille i de unges uddannelse indenfor design og teknologi hos KEA. Jeg synes, at dette initiativ var et stærkt customer experience træk, at være nysgerrig på os, der ansætter eleverne efterfølgende, hvorfor og hvad vi skal bruge dem til. Vi er ikke kunderne, men vi er deres kunders (eleverne) kunder og på den måde sikrer KEA sig, at de kan levere på deres kunders pains “Hvordan får jeg et job?”. Godt træk.

Webshops – de første webshops har oplevet, at video konverterer bedre end billeder – derfor vi vil fremover højst sandsynligt se produktfremstillingen præsenteret i et videoformat fremfor et billede.

Oplevelsesindustrien – billedet fra Get Your Guide er fra min påskeferie, hvor jeg betalte en del mere for min Colosseum oplevelse, for at få den i VR. En genial tur som jeg fik hundrede gange mere ud af, end hvis jeg blot havde kigget på døde sten (det gjorde jeg også, men VR levendegjorde oplevelsen for mig) Tivoli – er rigtige gode til at lave digitale oplevelser, hvor de netop anvender AR teknologien i deres offline miljøer i haven.

Google er begyndt at crawle på lyd også. Det betyder, at vores seo fremadrettet også skal være tilpasset, de søgninger som forbrugerne leder efter. Det betyder, at video kan optimere din ranking i Google.

Recap

Det korte resumé af dette indlæg er – video er “on a rise”, vi kommer til at se meget mere af det og marketingafdelingerne har brug for folk, der på en helt almindelig mandag kan eksekvere det.

Customer experience – KEA var nysgerrige på deres kunders kunder. Et smart move i forhold til at være relevante, og til at kunne levere på deres pains – “hvordan får jeg et job?”

Vil du se hele præsentationen med argumenter for, hvorfor video bør have en central plads i uddannelsen af fremtidens kreative – så kan du se den på Slideshare her. 

 

 

Flere indlæg af samme slags