Du er her

Rejser

Rejser

Hej

Her er en lille note om, hvorfor jeg skriver om rejser
Jeg skriver om mine rejseoplevelser, fordi jeg holder selv meget af, at høre andres erfaringer med både de destinationer jeg skal besøge, men også dem jeg drømmer om at besøge.

Da jeg startede rejselivet, for 20 år siden, var det så eksotisk, at når nogen rejste, viste hele byen besked. Informationen var båret af WOM (Word of Mouth). Jeg mindes min barndom for 30 år siden, hvordan hele familien (og den er stor) blev samlet i en gymnastiksal på Avernakø, for at se lysbilleder og høre historier fra fætter Jacobs tur i Nepal.

Jeg er en del af en rejse-familie. Postbuddet i Faaborg, hvor min mormor bor, har sagt til hende, at hendes hus er det sted i hele postdistriktet, hvor han leverer flest postkort fra udlandet. Flere af de postkort er fra mig.

Jeg har rejst en del, og der har været perioder i mit liv, hvor jeg modtog telefonopkald fra fremmede mennesker, der havde hørt, at jeg kendte til nye eksotiske rejsemål, og var ekspert i Costa Rica.

Ekspert var jeg ikke, men jeg var én af de første danske rejseledere, der guidede danske turister rundt i landet. Dengang ringede man til folk, i dag tweeter, blogger eller snapper vi jo mest, og alle der gider – rejser bare selv af sted. Det er nemt, billigt og ingen stor beslutning.

Alligevel synes jeg, at der mangler gode rejseblogs, som er andet end en lang opremsning af det samme indhold, som der står i de officielle rejseguides. Her får du mine personlige valg, og en rejseguides fortællinger med det blik jeg nu engang har fået, efter 10 år i rejsebranchen, mange pakkede rygsække og tre års erfaring med at bo forskellige steder i verden.

Jeg er en rejsepige. Jeg elsker at rejse, derfor skriver jeg om det.

Her finder du alle indlæg, som jeg har skrevet om rejser:


Houston: fem favoritter og Super Bowl


Hey Hamborg – hvad har du at byde på?


Berlin fattig – men sexet


Kreta: Hello holiday- please be good


Mallorca – ikke som de fleste først tror


Tysk wellness: 5 stjerner og nøgen i sauna