Jeg er Mie...

Mit speciale er de kundevendte digitale strategier.  

Jeg har arbejdet med innovation og digital forretningsudvikling  for danske og internationale virksomheder som Carlsberg, Bauer Media Group, Just Eat, Metroxpress og Smartbox i over 15 år.

Undervisning

Jeg tror på, at verden bliver et bedre sted, hvis os med erfaring giver erfaringen videre. I en række år, har jeg været underviser på de videregående uddannelser indenfor marketing og digitale medier.

business woman giving public speech

Foredrag

Jeg holder mange foredrag, Jeg taler typisk, om digitalisering af den kundevendte del af forretningen, e-commerce, social commerce, digitale forretningsmodeller, e-eksport og customer experience. Mine oplæg kan bruges til kick-off - møder, som inspirationsoplæg og som dialogstarter.

Bestyrelse typed on coral colored background

Bestyrelse

Overvejer din virksomhed at tilføre nye kompetencer til bestyrelsen eller dit advisory board, er du velkommen til at række ud for forespørgelse.

Historien

Director of Marketing, SME Services,
Bauer Media Group, Hamborg
2020-2022

Director of Marketing, Metroxpress
Ta´ Media, Zürich
2014-2017

Head of online sales 
Carlsberg, København
2017-2020

Head of sales, partnership
JustEat, København
2011-2014

Dansk chefkonsulent e-commerce & e-export
I 2022 har DI lanceret en ny tværgående medlemservice for  virksomheder med digitalt salg. Jeg er arkitekten bag strategien, og driver indsatsen sammen med en række dygtige kolleger.

Se mere her

I perioden 2017 – 2021 havde store danske og internationale virksomheder, som Alm. Brand, Carlsberg, og Bauer Media Group brug for min hjælp til digital transformation af salg og/eller marketing. I Carlsberg lancerede vi en global e-commerce platform, hos Bauer udviklede og solgte vi software til de Europæiske SMV´er. Udover at være chef for salg og/eller marketing, var jeg alle steder også en del af et innovations-hub, hvor vi udviklede nye produkter og koncepter.

I 2014 var jeg marketing direktør på Danmarks største dagblad – Metroxpress. Vi var bagud som netavis, så i stedet lancerede vi Danmarks første social medie redaktion og strøg til tops som en af Danmarks største mobil sites. Vi vendte også en negativ vækst kurve, ved at lancere og eksekvere en ny customer experience strategi. Det blev endnu et karriere-vendepunkt for mig.

I 2010 ledte Just Eat efter digitale medarbejdere, dem var der ikke mange af på det tidspunkt, men de fandt mit personlige website og så ansatte de mig. Det var det tredje website, jeg havde lavet på det tidspunkt og det var sådan, at jeg lærte at lave digitalt salg og markedsføring.

Livslang læring

Jeg går ikke til tennis, jeg spiller ikke skak – tilgengæld bruger jeg meget tid på at holde mig opdateret via medier, uddannelser og andet.

Jeg er oplært i erhvervslivet og meget af min erfaring er selvlært, fordi det er tillært på et tidspunkt, hvor der endnu ikke var uddannelsesmateriale eller undervisning i digital forretningsudvikling. 

Tilgengæld giver jeg det tillærte videre, ved at undervise bl.a. på  videregående uddannelser, og  ved at give foredrag til erhvervslivet.

Du kan altid finde et opdateret CV på LinkedIn